100 spørsmål- bli bedre kjent med meg

1. Hvor gammel kommer du til å være om 10 måneder? Om ti måneder(faktisk om TO dager) er jeg 17.

2. Tror du at du har giftet deg til da? Deet tviler jeg sterkt på. 

3. Hvem snakker du mest med på msn? msn? skulle jeg ha sjekket datoen på disse spørsmålene før jeg svarte på de..? Men Ingrid, i chatten på facebook iallefall.

Med Ingrid! Dette er vår faste UKM klubbe. Vi er veteraner!

4. Husker du hvor du var 11. September 2011? Ja.. jeg var vel på skolen! Tror det var på en mandag, så da er det vel skole som gjelder?

5. Hvem ringte deg sist? Hahaha, mamma ringte meg NÅ og vi fikk sagt "hei", "hei Mia" før mobilen min ble fri for strøm. nå prøver jeg febrilsk å få iphonen til å ladde fortere. Det går til kråka! Stupid apple!

6. Hvilken CD står i CD-spilleren din? Jeg har ikke cd-spiller. I cd "skuffa" på dataen står...*checking*... "Hos Martin"..yep...Movin on. 

7. Har du kjæledyr? Vi måtte avlive kattem vår i sommer, så ikke nå lengre. Jeg SKAL ha en king charles cocker spaniel før jeg blir atten da. SKAL. 

8. Når var siste gang du drakk kaffe? I går i fjerdetimen på skolen. Mens vi så Vildanden i "teater i perspektiv"-timen. 

(Andrea og meg. Fra en teatertime for et år siden)

9. Er foreldrene dine gift? Nei, de har aldri vært gift og gikk fra hverandre da jeg var.. 2 år tror jeg

10. Når så du din mor sist? Rett etter skolen i dag, når jeg var innom jobben hennes.(fikk forresten snakket med henne nå. Hun sa jeg skulle til tannlegen. Jeg trakk ut ladderen igjen)

11. Liker du å reise med fly? Jeg liker å reise.punktum. Fly er selvfølgelig det raskeste alternativet men jeg er åpen for både bobil og scooter jeg. Så lenge jeg ikke må gå. fysj. 

12. Hvor mange land har du bodd i? Kunn Norge. Jeg har VÆRT i Sverige, England, USA(Miami), Mexico, Spania, Hellas, Tyrkia, Tyskland, Bulgaria, Finland og det var det troor jeg. Thailand til jul.

13. Hvor mange byer har du bodd i? To. Narvik(buuuu) og Harstad(buhuuuu). Begge er veldig.. sjarmerende steder. Dra gjerne hit! særlig om flybilettene er skikkelig dyre.

De neste spørsmålene er skrevet Onsdag. Derfor kan svarene variere i forhold til de over.

14. Hvor mange søsken har du? To stebrødre og en halvsøster. 

15. Kan du plystre? Jeg kunne, helt til tennene mine fikk jerngjerder på størrelse med.. jeg vet ikke jeg.. Nilen kanskje. Jeg kan fortsatt men da må jeg anstrenge meg så mye at jeg ikke orker.. #livetmedreggis

16. Hva var det siste du spiste? Maltesers.

17. Hva er din favorittiskrem? Allt med kaffesmak! Heldst is som kan drikkes. Freddoccino for eksemel. Snakkes!

(Nei guud så stort det ble..)

18. Hva ser du frem til? Jeg har bursdag i morgen, og da kommer morfaren min fra trøndelag. Det gleder jeg meg masse til! Åsså skal vi spise taco til middag i dag, i'l stop with that.

19. Er det noe du vil fortelle til noen? Jeg vil virkelig ha en Samsung galaxy s4 i bursdagsgave..? 

20. Hva gjør du om en time? Tar ut av oppvaskmaskinen. Jeg vil virkelig ha en Samsung galaxy s4 i bursdagsgave..? 

21. Liker du kaffe? Jeg liker ikke sort kaffe, men elsker allt som har kaffesmak. Også er jo Frappé, Cappuccino, Latte o.l. omentrendt det beste noen noengang har funnet opp. 

22. Hvor mange glass drikker du for dag, gjennomsnittelig? Glass hva? Vann? Åtte kanskje? Jeg elsker vann. 

23. Er noen forelsket i deg? Nei, det var jo den katten vi måtte avlive..

24. Ville du sovet med noen andre, eller sovet alene? ALENE. Herregud, kan ikke sammenlignes. 

25. Har du noen gang blitt snakket til for å ha snakket i timen? Ja, men bare et par ganger på videregående. Vi er en sjenerelt bråkete klasse da. Mye å snakke om. 

26. Kan du spille poker? Overhode ikke, men om jeg noen gang prøvde ville jeg blitt milliardær over natta.

27. Denne er borte.. Hæ? Skal jeg si noe som jeg ikke finner igjen? Det går bare ikke. Jeg har kontroll på allt... jeg finner forresten ikke husnøkkelen min.. eller engelskboka mi.. eller vinterkåpa mi.. eller.... MOBILEN MIN!? Søren.

28. Har du noen gang vært i Canada? Nei.

29.Hva var den siste sangen du hørte på? WHAT DOES THE FOX SAY!? sjokkert? Didn't think so.

30. Kjenner du noen som har bursdag samme dag som deg? Ja, jeg kjenner to.

31. Hvor mange land har du besøkt? 11, med Norge. Har vi ikke vært igjennom dette før.? Åjo: "Jeg har VÆRT i Sverige, England, USA(Miami), Mexico, Spania, Hellas, Tyrkia, Tyskland, Bulgaria, Finland og det var det troor jeg. Thailand til jul."

32. Snakker du andre språk enn ditt morsmål? Jeg snakker Engelsk og litt spansk. Jeg lyver. Jeg har tre i spansk. Inne i mitt femte år. Jeg kan IKKE spansk.

33. Har du lyst på piercing eller tatovering? Jeg er pissredd for å ta polio vaksine og har enda ikke tatt den jeg skulle tatt i tiende fordi brånekter hver gang noen nevner det. Piercing og tatovering virker som en mindre god idé i mitt tilfelle. Det tror jeg mamma er ganske enig i.. #stakkarskvinne

34. Har du noengang vært i en ambulanse? Nei.

35. Svømmebasseng eller hav? Hav. Jeg og klor er uvenner. Vi velger og holde avstand fra hverandre.

36. Hvordan er været hos deg? Det regner og det regner og det regner. Men varmegradene holder seg fortsatt, takk gud. 

37. Spiser du frokost daglig? Nei, det blir jeg bare dårlig av. Jeg spiser aldri frokost men det er jeg så vant til at jeg merker det ikke og er sjelden sulten før i elleve-tiden. 

38. Hva er din favorittting å bruke penger på? Klær er uten tvil det jeg BRUKER mest penger på. Men jeg får alltid en god følelse når jeg har kjøpt bøker og skoleting, så det liker jeg best.

39. Hva var det siste du kjøpte? Jeg er faktisk så flink at jeg har ikke brukt noe penger siden for to uker siden(translation: I'm broke) og da kjøpte jeg meg lunsj på skolen. 

40. Hva er ditt favorittprogram på TV? Pretty little liars. #EzraisnotA #thatwouldmakemesuicidal

41. Kan du rulle med tungen? Jeg aner ikke. 

42. Kan du dykke uten å holde for nesa? Ja, haha. Det kan jeg.

43. Sover du med bamser? Nei? Jo? Ja.

44. Hva er din blodtype? Jeg aner ikke.

45. Er alt lov i krig og kjærlighet? Nei. Men det er alltfor mange som tror det. Derfor finnes det krig og derfor finnes gruppen "vi som er kjempe single<3" på facebook.

46. Hvilken farge har du på soveromsveggene dine? Hos mamma: Offwhite Hos pappa: mørk grå.

47. Skrur du av vannet etter at du har pusset tennene dine? Hæ!? Ja altså huset står jo her fortsatt..

48. Sover du med dørene til skapet/skapene åpne eller lukket? Det varie...... Hva skjer med spørsmålskreativiteten her nå?

49. Er du voksen? Nei, jeg er heldigvis ikke det. 

   

50. Har du tatt sol den siste måneden? Nei, det har jeg aldri tatt. 

51. Kan du skifte olje på en bil? Garantert. Jeg er en svært kreativ sjel.

52. Har du fått fartsbot? Kan man få det for å gå for fort? Nei, glem det. Det har jeg uansett aldri gjort. 

53. Er du avhengig av TV-en? Pretty little liars. #EzraisnotA #thatwouldmakemesuicidal

54. Liker du appelsinjuic? Ja.

55. Når du skrur av vekkerklokken din, pleier du å sovne igjen? Ja. Men jeg sovner sjeldent så dypt at jeg ikke vokner igjen fem minutter etterpå. 

56. Om du fikk sjangsen til å passe på en ape en helg, ville du gjort det? Ja, tuller du!? Finnes det rødhårede aper? Folk hadde sikkert trodd vi var tvillinger. 

57. Hva vil du mer enn noe annet akkurat nå? Gå til kulturskolen å hente Ingrid og Anneke på dans, kjøre til flyplassen, fly til Oslo, ta inn på hotell, spise MYE og dra på Tusenfryd, Shopping og teatersport forestillinger om en annen til vi spyr av hverandres nærvær. 

58. Kaffe eller energidrikker? Kan jeg blande? Jeg blander. 

59. Hva er din favorittby? Oslo på sommeren og Tromsø på vinteren. Utenlands er jeg veldig glad i Alicante(Spania) og Miami (USA).

60. Hvis du ble jaget av en alligator, hva ville du gjort? Ringt mamma. 

61. Liker du håndskriften din? Når jeg skriver notater og andre uviktige ting, ja. 

62. Hvilken sang hører du på? Nå? Ingenting. Men den siste jeg hørte på på mobilen(som forresten er funnet. Jeg satt på den. Jeg vil ikke snakke om det) var... Rihanna- Roc me out. 

63. Har du vært så full at du har besvimt? Nei.

64. Om kjæresten din var utro mot deg, hva ville du gjort? Grått og skreket. Slik reagerer jeg egentlig på det meste.

65. Når våknet du denne morgenen? Syv. 

66. Har du søskenbarn? Jeg har fem kusiner og fire fettere. 

67. Hva liker du med deg selv? Jeg liker at jeg er kreativ, induviduell og selvstendig.

Herfra er svarene skrevet dagen etter bursdagen min. Altså fredag. 

68. Hvem snakket du med sist? Mamma og morfar, om politikk. Oljeboring utenfor Lofoten? Næhæ!

69. Hva er det verste faget på skolen? Det må nok bli Spansk. Mye fordi jeg ikke har noen gode venner som går i den klassen, så jeg føle meg mye alene. Dessuten er jeg ekstremt dårlig i Spansk.. Det har jeg jo også allerede gitt dere et eksempel på..

70. Hvor skal du bo når du blir eldre? Jeg skal ikke bo i Harstad eller Narvik. Punktum.

71. Hva drømte du i natt? Herregud det husker jeg ikke. Jeg drømte en gang at alle i familien min var kaninkanibaler som skulle spise meg, som for anledningen var en babykanin. Hver gang jeg har skikkelig mareritt drlmmer jeg at jeg skal fylle hele Harstad med garn, så jeg vandrer rundt med et rødt garnnøste og prøver febrilsk å gå på hvert eneste lille sted i byen. Enough said. 

72. Hva er det meste du har betalt for en hårklipp? Både mamma og Anniken(stemor) er frisører og eier hver sin frisørsalong. Så jeg bruker heller pengene jeg sparer(og unnskylningen som kommer med) på klær. Pengene finnes forresten ikke. Det har ikke stoppet meg til nå. 

73. Hvor ble du født? Narvik sykehus. Mormor sa "NÆMMEN.. DET E JO EI JENTA. DA PASSE JO IKKJE GUTTENAVNAN VI VALGTE NÅR VI VA SÅ SIKKER PÅ AT DET SKULLE BLI EN GUTT FØRDI MAGEN VA SÅ STOR". Dette oppsummerer fødselen. Hun kunne like godt sagt "This is one small step for man, but one giant leap for man kind" for jeg viste meg ikke bare å være jente, men også ganske så fantastisk. 

74. Hvordan var din forrige helg? Produktiv. Skrev hun mens hun så opp på gardinene i taket som hun helgen før hadde sydd sammen, strøket og så spikret til taket med småspiker i fire perfekte bølger tvers over taket. Jeg gjorde lekser hele søndagen. 

75. Hva er din favorittsang? 

Naughty boy ft. Sam Smith- la la la 

 

Alicia Keys- New day

 

76. Om valper aldri vokste opp, ville du kjøpt en? Ja. 

77. Hva er den beste iskremsmaken? Haha, det har jeg jo svart på har jeg ikke det? Joda: Allt med kaffesmak! Heldst is som kan drikkes. Freddoccino for eksemel. Snakkes!

78. Noen gang likt noen du ikke hadde sjanse på? Å jaaada. 

79. Har du hjemmeside? Bloggen? De.. denne her.. nå er til og med jeg litt forvirra..

80. Er det noen i tankene dine akkurat nå? Nei.. vent, nå tenker jeg på meg selv. Telles det?

81. Kan du si alfabetet baklengs? Å Æ Ø W.. nei vent. Det ble feil. Okei stopp.

82. Kyss eller klem? #livetmedreggis

83. Ville du forandret deg selv for en jente/gutt? Nei. Skal ikke si jeg ikke har prøvd for mange av veninnene mine. 

84. Hvis du var født det motsatte kjønn, hva ville du hett? Det som er litt morsomt er at "ALLE DE GUTTENAVNAAN.." som mormoren min snakket om er det ingen som husker hva er. Så jeg aner rett og slett ikke. 

85. Har du vært på scenen? Ja, mange ganger. Jeg trives mye bedre på en scene enn jeg gjør i en normal setting. 

86. Hvem er favorittkarakteren din fra Star Wars? Det har jeg ikke sett.(Til alle i klassen min: les. Yodulf...)

87. Ville du gjort alt for en person du er glad i? Jeg er utrolig dumsnill. Så det ville jeg nok. 

88, Hva kledde du deg ut som din første Halloween? Sikkert heks. De skakke stå på kreativiteta nei.

89. Hvem var den siste som gjorde deg sint? Politikk. Oljeboring ytenfor Lofoten? Næhæ!

90. Hvorfor det? Norge, du er mett og lat. 

91. Hva er din favorittfrukt? Avocado. Er det en frukt? Må ta det opp med Erna. 

92. Irritererer vennene dine deg? Noen av de et til tider ganske irriterende. Jeg er som sagt ganske dumsnill. Den kommer ofte tilbake og slår meg i trynet. 

93. Denne har også forsvunnet.. JEG FANT HUSNØKKELEN. Nå gjenstår bare engelskboka mi.. og vinterkåpa mi.. og treningsflaska mi..

94. Blogger du? Nei. 

95. Er du kilen? Ja. 

96. Hvem er/var din favorittlærer? Historielæreren og Teater i perspektiv-læreren min.

97. Hvilket godteri spiser du på kino? Allt. Hele kiosken. 

98. Syns du gutten skal betale på første date? Nei. Herregud så kleint. Kan jeg slippe å gå på en date der noen må betale noe? Det føles som det må føres en samtale på denne typen date.. Kan jeg heller få stå på en scene forran typ. 5000 mennesker og improvisere frem et fremlegg om... oljeboring i Lofoten. Kan jeg?


(Andrea og meg på multicultura for rundt et år siden.)

99. Tror du folk snakker om deg bak ryggen din? Ja det vet jeg at de gjør. Det kalles karma.

100. Hva skal du gjøre etter denne testen? Gå ut i stua å se på Senkveld. Jeg Elsker Senkveld.

Én kommentar

CAROLINE

13.09.2013 kl.22:18

Fin blogg

Lese min?

Skriv en ny kommentar

hits