30 days challenge: dag 14

Altfor lenge siden sist, desverre. Men her er iallefall "dagens"(mer som i forige års) challenge:

 

♥ Noe du er redd for

 

Her kunne jeg virkelig ha gjort det enkelt for meg selv, og sagt allt. Jeg er nelig redd for det meste! Var åtte år før jeg kunne sykle, elleve før jeg kunne svømme, og er sikkert seksti før jeg kan kjøre bil. Jeg er ganske sikker på at det er viljestyrken min det er noe galt med, for å være helt nøyaktig er den ikke-eksisterende og jeg klarer sjelden å bestemme meg for noen ting. Dermed klarer jeg ikke å bestemme meg for at jeg skal få til noe eller at jeg ikke skal kjøpe noe. Det er umulig. Jeg er rett og slett redd for å gjøre ting fordi hjernen min ikke bestemmer seg for at sånn er det. 

 

En annen ting jeg er veldig redd for er å ikke nå op til folks forventninger. Det verste med å få en dårlig karakter er ikke at jeg har fått det, men den dårlige samvittigheten jeg får ovenfor læreren og foreldrene mine. Det er den verste følelsen i verden, å derfor griner jeg hver gang jeg får kjeft for noe og det har jeg alltid gjort. 

 

Men for at dette inlegget skal bli litt interesant skal jeg forteller dere om noen rare ting jeg er "redd" for. 

 

1. Heiser

Heiser er bare.. skumle. For det første er det en maskin som skal sørge for at du ikke blir fanget for alltid i et lite mørkt rom. Hver gang døren åpner seg og jeg kan gå ut av heisen er det som om jegkan puste for første gang igjen, Jeg holder rett og slett pusten fra jeg går inn i heisen til jeg endelig kan gå ut igjen.. psykopat!

    

 

  

2. Vindmøller. 

Æsj æsj æsj.. har jeg skrevet om dette før? Kan godt hende, for dette er snålt, men jeg har faktisk en utrolig skrekk for vindmøller. Det er noe med at de står helt alene uti ødemarka og snurrer rundt AV SEG SELV. Det verste er når de står i havet. I HAVET liksom, det er jo helt sjukt. Jeg er for effekten vindmøller har, men at noe så gigantisk skal stå midt i havet å bare.. gå rundt, det får jeg angst av.

    

 

 

Det blir bare disse to tingene denne gangen. Jeg kan heller skrive et innlegg med flere senere.

  

- MiaMalen♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits