30 days challenge: dag 13

? Fem ting du ønsker deg. 

 

Her måtte jeg tenke litt. Jeg er nemlig ikke helt sikker på om det er snakk om materialistiske ting, eller ønsker om fremtiden min. Jeg endte til slutt opp med å skrive om materialistiske ting, i og med at jeg ikke aner hva jeg skal skrive om når det kommer til mitt eget liv. Herregud, jeg er så usikker og trenger heldigvis ikke å bestemme meg på iallefall et år. Så her er mine svært materialistiske, men å så store ønsker: 

 

1. Chanel 2.55

Det klassiske chanel veska kjendisene har gått å bært på i flere tiår, og som jeg ha. Det er ikke snakk om at jeg lever et helt liv uten denne veska. Jeg er så uutholdelig sur på meg selv for at jeg var så kresen på kvaliteten på falsk-veskene i Bulgaria at jeg endte opp med å ikke kjøpe meg plastikkversjonen av denne herlige herlige saken.. Jeg har ikke ord. Jeg har ikke ord..

 

chanel purse

Jeg vil selvfølgelig heldst ha den svarte. Men for en 3-4 hundre tusen kan jeg kjøpe alle! Halloo banklån! 

     

2. King Charles cocker spaniel!

Jeg må jo ha en hund! Jeg må jo det!? Herregud, ja det må jeg! Bare se på denne, som er favoritten min.. denne skal jeg kjøpe nå! Selges de på nett? IKEA kanskje!?

  

Åherregudåhelledussan(jegharvisstsolstikkskullemantro)

   

  3. Sko fra Designeren Tory Burch.

Jeg trenger ikke å si så mye mer! Bare se på bildene.. Det er fantastisk kvalitet og klassisk men utrolig kult design! Jeg tror jeg skal ønske meg noen i bursdagsgave. Det må jeg jo bare gjøre! Heldst støvelettene. Men jeg tar lett det jeg får, hehe. 

 

tory burch shoes

Så fineee

 

4. Tur til New York.

Hit vil jeg dra så fort som mulig. Om du kombinerer storby, nydelig vær, en gigantisk park, starbucks og shopping er jeg veldig solgt på det altså. Jeg klarer ikke å se for meg hvordan det er der. Men jeg er(etter å ha sett på bilder hver dag siden jeg var 7 år) helt sikker på at det er dette de kaller himmelen på julegudstjenestene hvert år. Rett meg gjerne om jeg er helt på jordet nå.. 

 

 

5. De to siste bøkene i Beautiful Crestures bokserien.

Jeg kan rett og slett ikke beskrive hvor opphengt jeg er i disse bøkene! Jeg slukte de to første, og så snart jeg får tak i disse to er de nok borte på et par uker de også. Jeg anbefaler de på det høyeste. Om du liker twilight filmene(jeg likte ikke bøkene, kun filmene) Så vil du garantert elske disse! Promise you! 

 

beautiful creatures

 

- MiaMalen ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits