30 days challenge: dag 5

Nå kommer det maange dager på en gang her, men to be real så er det faktisk fredag nå så jeg tenker at det er helt innafor. 

     

♥ En sang som får deg til å gråte

      

Jeg gråter ikke av sanger dere, jeg gråter ikke av sanger. Og om dere kjenner meg så vet dere hvor ekstremt sinnsykt sjukt det er. Jeg gråter nemlig av absolutt allt! Jeg sverger på at jeg under flere mattetentamener grein meg gjennom tre-fire algebraoppgaver. No joke! Men sanger gråter jeg altså ikke av, med mindre de minner meg om noe trist.. Nei faktisk ikke da heller. Jeg kan bli veldig kvalm og rar av enkelte sanger som vekker minner om ting jeg savner veldig. Noen ganger får jeg helt syke reaksjoner på sanger som jeg har hørt på over lang tid. Jeg føler at jeg  høre sangen igjen og igjen, men hver gang blir jeg kvalm og får en slags forelskeses-følelse av den. 

     

Herregud, om noen innen helsevesenet leser dette er jeg innlagt før jeg rekker å spise kvelds.. Uansett, her er de tre (eneste)sangene som har gitt meg den følelsen jeg nevnte nettopp. Jeg får over hodet ikke den følelsen lengre nå, det varer nemlig bare i et par dager, så er det over. Hver gang det har skjedd har det blitt sånn rett etter jeg har sett en opptreden eller musikkvideoen til sangen, så jeg legger de gjeldende videoene under her. 

     

Justin Bieber- Baby, musikkvideoen. 

¨  

 

     

Jada, jeg skammer meg jeg. Men dere må huske at jeg gikk i åttende klasse, og Justin Bieber var på den tiden det søteste man fant. Gud, så skjønn!

    

 Donkeyboy- City Boy, opptreden på idrettsgallaen 2012

   

     

Se så nydelig han er når han synger refrenget, ah. Det er et eller annet med den vokalisten som bare er heelt fantastisk. Jeg forelsket meg i sangen ene og alene på grunn av denne opptreden. Han ser virkelig ut som om han mener det han synger!

    

B.o.B- So good

      

     

Denne er min nåværende kvalmesang. Jeg har ikke sett musikkvideoen før nå, så her er det ene og alene sangen som har skylda. Hvem smelter ikke av teksten i denne sangen? Jeg tror desverre ikke B.o.B er enig med seg selv når det kommer til nettopp denne herlige sangteksten, men vi kan jo alltids håpe på en liten svipptur "from Norway to egypt" med kjekkasen(and we pray, and we pray).

    

-MiaMalen ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits