30 days challenge: dag 4

Dag fireeee! 

 

♥ Dine tre avorittsanger akkurat nå. 

 

Dette er så utrolig vanskelig. Jeg elsker veldig mange sanger, og hører de 35 sangene jeg har på WIMP lista "Mia" om og om og om igjen. Men jeg kan jo vise dere tre av de. Muligens de tre jeg hører mest på?

 

Zara Larsson- Uncover

 

 

 

For en nydelig jente, med en enda nydeligere stemme. Hun er femten(!!!!!) år, og synger veeldig likt Rihanna. Sangen er nok også lik noe Rihanna kunne ha laget, men det godkjenner vi så skjønn som Zara er. 

  

 Rihanna- Disturbia

 

   

Rihanna er jo bare verdens råeste dame, og jeg kunne nok ikke gledet meg mer til å dra på konserten hun skal ha i Norge på sin "Loud-tour". Åherregud så gira jeg er! Disturbia er den beste sangen hu har laget, og kom ut med albumet"rated R" som også er det beste albumet hun har. 

  

Wakey! Wakey!- Dance so good

 

  

Den fantastiske sangen som Wakey! Wakey! fremførte da han gjestespilte i One three Hill. Jeg elsker budskapet i sangen. Eller, det vil si jeg elsker det jeg mener budskapet i sangen er. Den sier at vi prøver å gjøre oss selv til noe vi ikke er, og å fikse "problemene" istedet for å sette pris på de gode kvalitetene vi har ("So tell me why we're talking when we dance so good!")

 

Dette er som sagt bare noen av sangene jeg elsker, og alle disse kan jeg høre på for alltid uten å bli lei. De er bare helt fantastiske!

 

-MiaMalen♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits