30 days challenge: dag 3

Jeg har bestemt meg for å ikke prøve å følge disse "challengene" dag for dag men heller skrive de når jeg har tid. Så i dag klarer jeg sikkert å få ut iallefall dag 3 og 4! Vi prøver oss på det ;-) 

 

Dagens er : Noe eller noen du savner

 

Nå er jeg så utrolig heldig at jeg har aldri opplevd at noen som står veldig nær meg har gått bort. (bank i bordet). Og selv om det er noen personer som bor alt for langt borte, som jeg sjelden får sett, så har jeg valgt å skrive om noe jeg savner. Først hadde jeg tenkt å skive om klasseturen jeg hadde med klassen min i tiende klasse(nøyaktig et år siden). Men jeg er en person som ikke har en eneste sjans til å se tilbake på bilder av ting som er over, som nylig skjedde og som jeg likte veldig godt. Dermed får jeg absolutt(jeg har altså prøvd, opptil flere ganger) ikke meg selv til å gå inn på gruppa vår på facebook å finne bilder fra den turen som jeg kan vise dere. Jeg klarer ikke å se på de.. Det er egentlig det samme med alle andre gode minner..

 

Noe jeg derimot enkelt kan vise dere, som jeg også savner noe helt sinnsykt er tiden min på dramalinja på harstad kulturskole.

  

Dette var bildene jeg fant på denne datamaskinen. Det er vel uansett nok utdriting av så fantastiske folk. Jeg elsker alle som gikk på teater i løpet av mine seks år der. For en syk, morsom, fin og dyktig gjeng vi er. Dere betyr så utrolig mye for meg, og jeg håper virkelig vi kan starte vårt eget teaterlag en gang.. Det er min store drøm, haha ♥

 

-MiaMalen♥

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits