Jul med MiaMalen!(Neglelakk)

Jeg har prøvd maange ulike neglelakk merker(som dere har blitt stakkarslige vitner til) men jeg kan ikke si at jeg er 100% fornøyd med noen av dem. Nå derimot, har jeg prøvd et merke som er helt perfekt. Det heter "Zoya" og har utrolig mange gode egenskaper. De:

* Er tynnflytende.
* Dekker godt, på første strøk.
* Kommer i fantastiske farger.
* Har gode pensler, som er enkle å bruke.
* Tørker raskt.

Jeg har som sagt prøvd fem farger, og de passer så godt til julen at jeg tenkte jeg kunne vise dere de i mitt første juleinnlegg. Jeg har ikke blogget på evigheter fordi jeg har vært helt utslitt i noen uker nå. Selv om vi ikke har hatt mye skolearbeid(i forhold til andre vgs-linjer) så har jeg en tendens til å stresse så mye med de lille vi har at jeg sliter meg loddrett ut uansett. Men nå prater jeg meg som vanlig heelt ut av tema.. Her er neglelakkene:

Denne grønne er min favoritt og minner veldig om en julegran. Jeg gleder meg til lakke neglene mine med denne mens jeg står opp alltfor tidlig for å se på julemorgen. Den heter "Logan".

Denne er sort men har regnbue-farget glitter. Noe som gjør den perfekt til ethvert juleantrekk. Fargen heter "Storm".

Denne er gullfarget, og perfekt når du skal pynte deg. Enten det er på julebord, juleball eller på juleaften. Fargen heter "Ziv".

Denne er rosa, og ikke akkurat en typisk julefarge. Men denne og en mintfarget er perfekte på de dagene du vil være anderledes. Denne heter "Kimber".

Denne røde er jo et selvfølge i julen. Den har små gullkorn, som gjør fargen varm. Denne heter "Elisa".

Lakkene fås kjøpt på "Hårny"-frisørsalong i Harstad, og ellers på ulike frisørsalonger og butikker rundt om i landet.

Me skrivast i morgo!
-MiaMalen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MiaMalen

MiaMalen

16, Harstad

Hei, jeg heter Mia og er 15 år. Bloggen min handler for det meste om mote. Alle kollasjer på bloggen er laget i Polyvore! Besøk gjerne min Polyvore profil: http://miamalen.polyvore.com/

Kategorier

Arkiv

hits