Minner

Jeg er en person som er besatt av å skape minner. Og jeg er alltid livredd for å glemme fine turer jeg har vært på eller bare en fin dag. Så jeg tar vare på ting, det kan være allt fra flybilleter til steiner og kviteringer, sånn at jeg allltid har de stundene med meg. Jeg har også alltid problemer med å kaste ting. Uansett om det er klær eller et gammelt penal. Jeg klarer det bare ikke. Derfor har jeg også ting på meg som det er knyttet minner eller personer som petyr mye for meg til. Dette er faktisk en stil jeg liker. Det å ha enkelte ting med/på seg gjør ens stil mer personlig. Har dere sett Jules i serien "cougar town" og Carrie i "Sex and the city" De har begge to smykker som sier mye om karakterene deres, og gjør de mer "ekte". Dette er noe de ferreste av oss legger ordentlig merke til. Men tro meg, karakterene hadde ikke vært de samme uten de små personlige tingene. 

                          

     


Smykkene de har på seg på bildene over har de gjennom hele serien(men bare sesong 1 av cougar town)

           

Som sagt så bruker jeg også smykker som jeg har på meg hele tiden.  Men jeg bruker ikke halskjeder, pga min merkelige, konstante panikk for å kveles(jada, jeg er merkelig) Istedet bruker jeg ringer og armbånd, rettere sagt tre ringer og tre arbånd. 

      Denne ringen er i ekte sølv og jeg fikk den i julegave hos faren og stemoren min for sikkert fire fire år siden. I tillegg hadde moren min den på seg når hun giftet seg, fordi jeg hadde tatt den av meg å lagt den på kjøkkenet. Så fant hun den å tok den på seg. Og der ble den! Jeg krevde den tilbake etter bryllupet, men det er disse tingene som gjør den spesiell!

               

Jeg klarte ikke å ta et eneste bilde der den største diamanten ikke så grønn ut. Men dette får holde. Den ene ringen ga faren min til mamma når jeg var noen måneder gammel og vi var i syden. Den er i sølv og har en liten diamant. Det er den minste ringen med rund diamant. Den andre fikk jeg i konfirmasjonsgave i fjord hos min nydelige veninne Mariam. Jeg er usikker, men jeg tror den er i ekte sølv. 

          

Dette er den tre armbåndene jeg bruker. Jeg har alle på samme hånd og to av de sitter fast. Så om jeg vil ha de av må jeg klippe de. Det nederste kjøpte jeg i sommer da jeg og familien min var i Svolvær. Det er kjøpt på Cubus og kom sammen med et annet armbånd med et kors. Men det mistet jeg dagen før jeg dro til syden. Jeg synes Tro, håp og kjærlighet er de tre viktigste ordene vi har. De sier så utrolig mye.. Det midterste er kjøpt i syden og jeg fikk det av en veninne som heter Andrea, etter at hun hadde hatt det på seg i ca et år. Det begynner å bli gammelt og slitt men jeg har brukt det i snart tre år nå. Det øverset er fra "snø of sweden" og jeg fikk det i bursdagsgave hos tanten min for noen år siden. Det skal egentlig ha en rosa charm hengende på men den falt av for noen dagen siden. 

     

har dere noen smykker eller andre ting som minner dere om noe/noen ?

       

MiaMalen ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MiaMalen

MiaMalen

15, Harstad

Hei, jeg heter Mia og er 15 år. Bloggen min handler for det meste om mote. Alle kollasjer på bloggen er laget i Polyvore! Besøk gjerne min Polyvore profil: http://miamalen.polyvore.com/

Kategorier

Arkiv

hits