Våken..?

Hei på dere :) 

 

Jeg vet det er lenge siden jeg har blogget.. Men jeg skal prøve å skjerpe meg etter denne uken når det begynner å bli litt roligere på skolen!

Jeg kom opp i Norsk på eksamen så jeg skal ikke på skolen før klokken 13 i morgen for å hente eksamensoppgavene mine. Nå skal jeg sove leenge! Eh, nei! en veninne av meg kommer hit klokken 09:15 i morgen tidlig så jeg må komme meg opp før ni.. Herrregud livet ass..

 

for morros skyld (og for at dere skal ha noe annet å se på enn en trøtt meg i pysj. WOW, der ga jeg dere et bilde dere garantert ikke ønsket å få..) så legger jeg ut det første antrekket jeg laget på polyvore og det nyeste. 

classy hippie

Dette laget jeg i fjor høst en gang. Da det å blande hippie elementer, som den store hatten og maxi skjørtet, med klassiske statement smykker og vesker var "the big thing"

weekend getaway

Dette laget jeg egentlig som et konkuranse bidrag på polyvore. Men jeg lovet dere det siste antrekket jeg laget! Man kunne ikke ha med smykker, noe som irriterer meg litt. Men på en annen side er de enkle detaljene på baksiden av skoene nok til å sprite opp antrekket litt!

 

Nå: Sove !

-MiaMalen♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

miamalen

miamalen

15, Harstad

Hei, jeg heter Mia og er 15 år. Bloggen handler om alt fra Mote til teater og livet som 10ende klassing.

Kategorier

Arkiv

hits