Ny greie... Igjen...

Daa har jeg klart å inspirere meg selv til å starte med en ny ukentlig greie på bloggen. Slik jeg har gjort tusen ganger før men aldri har fullført. Jeg skal ikke loooove at jeg husker det hver uke nå heller. men så ofte jeg klarer da ialllefall. dette har jeg også hentet fra en annen blogg å greia er at jeg begynner på bokstaven A og går gjennom hele alfabetet helt til Å. Hver uke skal jeg ta bilde av en ting som begynner på den ukas bokstav og skrive om en person eller en ting jeg liker som begynner på A. Dette er også for at jeg skal bli flinkere å ta bilder og å skrive. Jeg begynner ikke NÅ fordi jeg må gjøre det med mobil siden jeg har kamera der og jeg gidder aldri å overføre bilder til data. Så senere i kveld kommer det altså et innlegg med bokstaven A. 

 

Jeg tenkte jeg skulle vise dere en av vårens største trender. selvom jeg har vist dere liknende før.. Denne våren er det fargede bukser som er tingen. Kombinert med nude topper og jakker har denne trenden stort potensiale til å bli min nye favoritt. Jeg var på polyvore og fant frem noen bukser. Jeg gidder ikke å skrive hvor de kommer fra for dere kan finne liknende bukser i uttallige butikker denne høsten. Blant annet på Cubus og GinaTricot

colored pants
Jeg må si jeg faktisk har blitt ganske innspirert av Dorthe Skappel denne våren. Her er hun på senkveld forrige helg med en utrolig kul farget bukse på seg.
(Overse Mariann thomassen med hennes normale grusomme klær)
Meeen om du ikke er typen som liker å gå i trange jeans kan jo dressbukser være tingen for deg. Mye heller det enn store dongeribukser, uurgh jeg hater det!
colored pants

alternativene er mange.
Her er noen måter man kan style en "colored pant" på :¨
one color one direction

 


easy love

 

LØØØP Å KJØP!!!!
-MiaMalen ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

miamalen

miamalen

15, Harstad

Hei, jeg heter Mia og er 15 år. Bloggen handler om alt fra Mote til teater og livet som 10ende klassing.

Kategorier

Arkiv

hits