Ja, så sitter vi her igjen da Mia..

...Men det var jo ikke jeg som begynte.

Nei, men dette handler ikke om hvem som begynte...

 

Haaaha, det er den beste reklamen som fins. Og akkurat nå sitter jeg på rommet mitt alene og sier høyt opp alle morsomme reklamer jeg kan komme på. Grunnen til det er at jeg er forkjølt, og stemmen min høres aldrig så awesome ut som når jeg er forkjølt. Såå, da sitter jeg her igjen da.. Meen over til noe annet.  Jeg skal ikke gjøre en drit hele helga. Bare være hjemme, deet vil si helt til i morgen klokken to, for da skal jeg på konfransiermøte til UKM. Thats right Bitches.. 

 

Jeg kan ikke tro at jeg enda en gang har startet på et inlegg som egentlig har en mening, men så sporer jeg ut av poenget og skriver langt og lenge om ingenting (happens EVERY TIME!). Så NÅ dere kommer poenget med innelgget. jeg har laget så mange Disney-innspirerte antrekk at jeg bare måå vise dere et av de nå(Fem stykker. Ja jeg vet hva dere tenker nå: HOLY SHIT, FEM STYKKER. IN SIXTEEN HOUR. THATS CCRRRAZZZY!!!!) Dette er innspirert av Jasmin:

Og her er det: 

wings to fly on
Da jeg våknet i morges var det strålende sol ute, og lengselen etter sommer og ballerinasko begynte og trenge seg på. Så dette er definetivt innspirert av sommer. jeg har vel egentlig ikke så mye å di om dette antrekket, annet en at jeg hadde gått frivillig til tannpleieren for å få bare en av tingene over her(og jeg har en EEENORM skrekk for tannleger, leger og.. Ja egentlig alle som eier en hvit jobbuniform skremmer livet av med. Såå, tannpleieren IKKE tannlegen. Im just sayin). Særlig skoene, buksa og toppen er fantastiske
som vanlig er kollasjen laget på polyvore.
You like ?
-MiaMalen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits